Lleida
2 / 23° C (sol)
97% 26 km/h


Rull va sortir dissabte de Lledoners per veure el seu fill a l'hospital després de consultar-ho a un jutjat de ManresaEl jutge va recordar a Serveis Penitenciaris que pot concedir permisos extraordinaris d'urgència


Josep Rull va sortir dissabte de la presó de Lledoners per veure el seu fill petit a l'hospital amb un permís extraordinari d'urgència. El nen va caure a terra i va patir una forta commoció al cap durant un vis a vis familiar amb el seu pare dissabte al matí. Va perdre el coneixement i els serveis mèdics el van evacuar d'urgència amb ambulància. Serveis Penitenciaris va consultar el jutjat de guàrdia de Manresa, que va recordar que el reglament penitenciari preveu la concessió de permisos extraordinaris d'urgència per part de l'administració competent. En tot cas no es va pronunciar sobre el permís argumentant que li corresponia fer-ho al Suprem. Amb aquesta resposta, Rull va ser traslladat sota custòdia policial a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

La resolució judicial en resposta a la petició dels Serveis Penitenciaris va arribar a les 17 hores de dissabte. Rull va sortir amb permís extraordinari sota custòdia policial a les 17.18 i va reingressar a les 19.20 hores.

En despertar-se, el nen va passar unes hores desorientat, sense reconèixer els seus familiars, però finalment els metges li van donar l'alta i va poder passar la nit de Reis a casa. La informació l'ha avançada parcialment 'El Español'.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats