Lleida
2 / 20° C (sol)
97% 26 km/h


Santi Vidal admet al jutge que va dir coses irreals en les xerrades públiques d'ERC i l'ANCCarles Viver i Pi-Sunyer explica que va assessorar diversos departaments per fer estructures d'estat advertint-los que no podien executar ni publicar res al DOGC


El magistrat suspès Santiago Vidal ha assegurat aquest dimarts a la tarda al jutge d'instrucció de Barcelona que investiga els preparatius de l'1-O que el que va dir en algunes xerrades públiques organitzades per ERC i l'ANC no eren reals, com quan va dir que la Generalitat tenia les dades fiscals de tots els catalans de manera irregular. Aquesta afirmació el va obligar a dimitir com a senador republicà. Per la seva banda, Carles Viver i Pi-Sunyer ha dit al jutge que ell va assessorar diversos departaments de la Generalitat per construir estructures d'estat, però sempre els hauria advertit que no podien executar res ni publicar-ho al DOGC, perquè el Tribunal Constitucional ho havia prohibit.

Tots dos han declarat davant del magistrat titular del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona durant uns tres quarts d'hora cadascun, però no han volgut fer declaracions als mitjans de comunicació.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats