Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Tres avions sortiran de l'aeroport de Lleida-Alguaire cap a Brussel·les per portar manifestants el 7 de desembreEls han contractat els CDR de Lleida a dues companyies aèries, una de polonesa i l'altra de txeca, i dos ja estan plens mentre que encara queden places al tercer


Els Comitès de Defensa de la República (CDR) de Lleida han contractat tres avions per connectar l'aeroport de Lleida-Alguaire amb Brussel·les el proper 7 de desembre i desplaçar així persones a la manifestació que tindrà lloc a la capital europea sota el lema 'Omplim Brussel·les'. Les aeronaus s'han contractat aquest dimarts al migdia a Barcelona a dues companyies polonesa i txeca i de moment ja n'hi ha dos de plenes mentre que la tercera encara disposa de places.

Els organitzadors no descarten contractar un quart avió si hi ha demanda de places en els propers dies. La sortida serà el dia 7 a les set del matí i la tornada el mateix dia a les set de la tarda des de l'aeroport de Brussel·les amb arribada a les nou del vespre a Lleida-Alguaire.

Jordi Alsina, del CDR Zona Alta de Lleida ha explicat que els 3 avions que s'han contractat tenen capacitat per a 189 places i que per tant es mobilitzaran prop d'unes 600 persones des de l'aeroport de Lleida-Alguaire.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats