Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Afanoc atén actualment 40 famílies de nens amb càncer a LleidaL'associació dóna la benvinguda al Nadal aquest dissabte amb una festa solidària al CaixaForum


Incidir en les necessitats i desconeixement que envolten el càncer infantil és l'objectiu de l'associació de Familiars i amigues càrrecs de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) que, en el cas de la seu de Lleida, atén en l'actualitat 40 famílies, tal com va revelar la seva memòria anual, que recorda la tasca desenvolupada amb aquestes persones.

L'informe determina que fins a 30 famílies van rebre ajuda, ja que quan les famílies tornen a la seva població d'origen, l'objectiu de l'entitat és recollir les seves demandes i detectar les seves necessitats. Alhora informen i assessoren durant tot el procés per trobar i obtenir els recursos més adequats que necessita cada família. Pel que fa a l'atenció psicoemocional, 9 famílies van ser ateses en la qual l'entitat proposa atenció psicològica per part d'una persona professional experta i des de la delegació es fa un seguiment per acompanyar-les durant tot el procés.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats