Lleida
1 / 10° C (boira)
97% 26 km/h


Balaguer acull la I Jornada d’Emergències per a professionals sanitarisTé per objectiu actualitzar coneixements en l’àmbit del maneig del dolor, l’hemorràgia massiva, la dificultat respiratòria o la ventilació mecànica


El CAP Balaguer acollirà demà la I Jornada d’Emergències USVA (unitats de suport vital avançat), amb l’objectiu d’actualitzar coneixements teòrics i pràctics sobre les patologies freqüents en l’àmbit de l’emergència i urgència extrahospitalària. Entre altres qüestions, es tractarà el maneig del dolor, l’hemorràgia massiva, la dificultat respiratòria en infants i la ventilació mecànica no invasiva.

La Jornada també pretén crear un àmbit de treball per a tots els col•laboradors de les USVA de l’Institut Català de la Salut a Lleida. Per aquest motiu, la Jornada va dirigida a tots els professionals de medicina, infermeria i tècnics en emergències sanitàries de les unitats de suport vital avançat i bàsic de Tàrrega, Balaguer i Ponts. La Jornada neix amb voluntat de tenir continuïtat al llarg del temps.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats