Lleida
6/12° C (pluja)
97% 26 km/h


Celebren a Lleida el primer Curs d’infiltració ecoguiada de mà i colzeTé lloc avui i demà a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida (UdL)


La Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida (UdL) acull avui i demà el primer Curs d’infiltració ecoguiada de mà i colze, dirigit a metges de família i residents amb nocions bàsiques d’ecografia musculoesquelètica.

El Curs està organitzat per l’Atenció Primària de Lleida, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, el Col·legi Oficial de Metges de Lleida i la UdL, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, i dirigit pels doctors Pau Forcada i Ramon Mur. El Curs, que compta amb una vintena d’inscrits, consta d’una primera part teòrica i una segona part eminentment pràctica, amb peces anatòmiques, que es desenvolupa a la sala de disseccions de la Facultat. Finalment, les pràctiques d’intervencionisme ecoguiat es faran en grups reduïts de tres alumnes, dotats amb ecògrafs per poder practicar la tècnica.

L’objectiu de la formació és donar a conèixer els avantatges que aporta el suport ecogràfic a l’hora de fer infiltracions, adquirir nocions avançades en aquesta tècnica i millorar el desenvolupament clínic i professional dels metges de família. El Curs pretén ampliar la xarxa de professionals que tinguin coneixements en aquesta tècnica per poder augmentar la capacitat resolutiva des de l’atenció primària.

L’equip docent d’aquest Curs està format pels següents facultatius especialistes: Marta Bonjorn, Pau Forcada, Ramon Mur, Amer Mustafá Gondolbeu, José María Palacín i Montse Ribes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats