Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h


Compromís per Tremp impulsa un grup de treball independent per solucionar els problemes de salut al PirineuLa formació socialista afirma que en menys de deu anys el 60% de professionals es jubilaran


Compromís per Tremp ha posat en marxa un grup de treball independent per buscar solucions als problemes relacionats amb la salut al món rural. Sílvia Romero, cap de l'oposició a l'Ajuntament de Tremp, ha explicat que en un període màxim de deu anys es jubilaran el 60% dels professionals d'aquest sector a les comarques del Pirineu i, per això, demana solucions abans que sigui massa tard. Per Romero, els professionals que formen part d'aquest grup han de ser els que des de la realitat del seu dia a dia aportin possibles solucions. Compromís per Tremp demana la creació d'un complement de ruralitat a tots els professionals d'aquest sector i no sols als de la primària.

Una altra mesura que ajudaria a fixar professionals al territori seria poder disposar de formació i suport dels grans centres hospitalària, segons el grup municipal socialista.

Compromís per Tremp creu que el tema de la sanitat hauria de ser un tema prioritari en l'àmbit territorial i demana arribar a un consens polític.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats