Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El pop-rock dels anys 90, protagonista del MamapopEl concert solidari serà el 10 de movembre a l'Auditori de Lleida


Els temes més emblemàtics del Pop Rock dels anys 90 protagonitzaran la cinquena edició del concert solidari contra el càncer de mama, Mamapop, una cita que s'ha programat per al 10 de novembre a l'Auditori Enric Granados amb dues passis (19.00 i 22.00 hores ).

L'espectacle farà un recorregut pels temes més coneguts de grups com Dansa Invisible, Mecano, Hombres G, Los Secretos, Luz Casal, la Unió, la Frontera, Rosana, els Pets i Sopa de Cabra. A les cançons d'aquestes formacions musicals els posaran veu dels cantants Mireia Falcó, Toni Gilabert, Mariona Escoda, Anna Borrego i Maria Arjona.

La recaptació de les entrades es destinarà a la investigació de la variant HER2 de càncer de mama, que es detecta en un 20% dels casos en què es diagnostica la malaltia.

Durant la presentació del concert, la gerent de l'IRB Lleida, Reis Grases, va explicar que gràcies a les aportacions del Mamapop han permès determinar la capacitat de resposta al tractament del càncer de mama segons la dimensió del gen HER2. Promogut per Manel Simón, la iniciativa compta amb el suport de Paeria, Diputació, Adima, AECC, L'intèrpret i Drac Màgic Events.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats