Lleida
-2 / 19° C (sol)
97% 26 km/h


Els centres d’atenció primària de Lleida acullen l’exposició “Deixar de fumar pot ser divertit”Recull extret del llibre publicat per Francesc Abella i Ermengol Tolsa


Els CAP de Lleida acullen des d’aquest mes de febrer l’exposició “Deixar de fumar pot ser divertit”, basada en el llibre del mateix nom, on s’aborden les estratègies concretes i l’humor necessaris per encoratjar i apoderar els fumadors en la seva lluita per deixar aquest hàbit. Aquesta exposició, que ja es va poder veure a l’Hospital de Santa Maria, és un recull extret del llibre publicat per Francesc Abella i Ermengol Tolsa

L’exposició compta amb cartells en format cartró ploma amb consells, pautes i orientacions descrites amb humor que poden ajudar els fumadors a fer front a les dificultats que suposa deixar el tabac i conscienciar-los dels beneficis de fer-ho, d’una manera més distesa.

Actualment es pot veure l’exposició al CAP Primer de Maig, on romandrà fins al 7 de març. Posteriorment, s’instal•larà als CAP següents:

CAP Les Borges Blanques, del 8 al 21 de mar

CAP Cervera, del 22 de març al 4 d’abril

Consultori d’Alpicat, del 5 al 18 d’abril

CAP Almacelles, del 19 d’abril al 2 de maig

CAP Alfarràs, del 4 al 17 de maig

CAP Tàrrega, del 24 de maig al 6 de juny

Està previst que posteriorment s’exposi en altres centres d’atenció primària del territori, així com en diverses jornades de l’àmbit i en centres educatius.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats