Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h


Ja són 5 les dones que han avortat pel brot de listeriosi a l'estat espanyolL'Ajuntament de Sevilla denuncia Magrudis a la Fiscalia i precinta la fàbrica pel brot de listeriosi


Tres dones més han avortat en les darreres hores afectades pel brot de listeriosi, tal com han confirmat la Conselleria de Salut i la Comunitat de Madrid. Són dues dones de Sevilla i una de Madrid.

Les dues dones de Sevilla, embarassades de 8 i 32 setmanes, estaven ingressades amb antecedents d'ingesta d'aliments contaminats. La dona de Madrid ha avortat en el primer trimestre de gestació i hauria menjat carn contaminada de 'La Mechá'. En total, ja són 5 les dones embarassades que han avortat per l'afectació d'aquest brot.

L'Ajuntament de Sevilla denuncia Magrudis a la Fiscalia i precinta la fàbrica pel brot de listeriosi

L'Ajuntament de Sevilla ha formalitzat aquest divendres davant la Fiscalia una denuncia contra Magrudis, el fabricant de carn contaminada de listeriosi. El consistori creu que hi pot haver un delicte contra la salut pública i ha precintat la fàbrica d'aquesta empresa al polígon 'El Pino'.

Segons un comunicat de l'ajuntament, l'escrit de la denúncia argumenta que hi ha "indicis suficients" que acrediten que l'empresa no ha facilitat a les administracions tot la informació necessària per fer front a l'alerta sanitària pel brot de listeriosi. Aquest diumenge tres dos embarassades més han avortat afectades per listeriosi.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats