Lleida
6/12° C (pluja)
97% 26 km/h


L’Associació Antisida de Lleida commemora el Dia Mundial de Lluita contra la Sida amb diferents activitats de sensibilitzacióL’acte central serà dissabte a la plaça Paeria de Lleida, a partir de les 11.00 hores, amb activitats infantils i xocolatada popular


Cada 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de Lluita contar la Sida. Aquest 2019 amb el lema ‘El pacte social és VIHda. Un compromís de totes’. Amb motiu d’aquesta efemèride, l’Associació Antisida de Lleida ha organitzat diferents activitats. L’Associació Antisida de Lleida ha organitzat per demà, dissabte, 30 de novembre, el gruix dels actes commemoratius d’aquesta efemèride.  

L’entitat es mobilitzarà per tot el territori lleidatà a través del treball comunitari per desenvolupar estratègies de sensibilització vers el VIH/sida. L’acte central serà a la plaça Paeria de Lleida, a partir de les 11.00 hores, amb activitats infantils i xocolatada popular gràcies a la col·laboració de les

Associacions de Veïns i Veïnes de Lleida. A les 12.00 hores, tindrà lloc la lectura del manifest i tot seguit, la representació “FCKStigma” del Grup de teatre social TAGS. A les 12.30 hores, es crearà un llaç humà #LlaçosPerLaSida i després, música amb LleidaSwing. A la tarda, a partir de les 17.00 hores, seguiran les activitats infantils i la xocolatada i Batucada amb Embatukats.

Diumenge, 1 de desembre, és el torn del Torneig de Pàdel Solidari, a la Serreta Tennis Club de les Borges Blanques. Els darrers actes amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida seran dilluns, 2 de desembre, amb taules informatives de 9.00 a 15.00 hores als vestíbuls de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Hospital Universitari de Santa Maria.

Per a tots els mitjans que ho desitgin, el president de l’Associació Antisida de Lleida, Joan Fibla, atendrà els mitjans dissabte 30 de novembre a les 11.30 hores.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats