Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


L’Aula de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida fomenta la donació de sang“La gota viatgera, ser donant és premi de vida” vol educar des de la infància sobre la necessitat de donar sang.


L’Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha presentat avui un nou projecte educatiu i solidari; una iniciativa adreçada als infants, per sensibilitzar-los ja des de petits sobre la importància de donar sang.

El projecte global, anomenat “La gota viatgera, ser donant és premi de vida”, proposa un seguit d’activitats als escolars lleidatans entre les quals hi ha un certamen literari, la participació en una activitat esportiva i la realització d’un pòster per decorar l’Aula Hospitalària, d’una cursa solidària i de dibuixos per als nens i nenes ingressats a l’Hospital.

El projecte s’ha presentat aquest matí a l’Aula Hospitalària, amb la col•laboració de l’ONG Mags del Món, que ha ofert un espectacle per a tots els assistents. La directora de l’Aula Hospitalària, Toñy Castillo, ha animat totes les escoles i instituts de Lleida a participar en aquesta iniciativa que pretén sensibilitzar les nenes i els nens, des de la infància i l’adolescència, sobre la necessitat de fer-se donants de sang.

Informació i fotografia: ICS Lleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats