Lleida
-2 / 7° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L’Equip d’Atenció Primària Tàrrega forma les famílies en prevenció bucodental des del naixement dels fillsAquesta activitat apropa les famílies a l’equip odontopediàtric i les ajuda a resoldre dubtes


L’Equip de Pediatria de l’EAP Tàrrega organitza, des de fa quatre anys, un seguit de xerrades dins el programa Espai nadó, un espai d’educació de grup adreçat a les mares i els pares de nadons d’edat no superior a l’any, que té lloc a la Sala de Formació del centre els divendres al matí.

Per tal de potenciar la prevenció en salut bucodental dels nadons, i emmarcada dins d’aquest programa, s’ha realitzat una xerrada a càrrec de l’odontòloga de l’EAP, per conscienciar les famílies de la importància de la prevenció bucodental des de la primera infància. A la xerrada, s’hi han abordat temes com ara la càries (la malaltia més prevalent de la infància), i les normes dietètiques i les mesures higièniques i preventives. S’han ressaltat qüestions tan importants com: iniciar la higiene bucodental des del naixement, la retirada del xumet i del biberó per evitar maloclusió, l’ús correcte del raspall i la pasta dental fluorada segons l’edat.

Aquest espai permet reforçar el vincle de les famílies amb l’equip odontopediàtric, a més de resoldre els dubtes que els sorgeixen.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats