Lleida
3 / 11° C (pluja)
97% 26 km/h


Les llevadores lleidatanes aprenen tècniques per afrontar l’estrès professionalCurs realitzat per la fisioterapeuta i professora Sílvia Solé


Dotar de les eines necessàries per afrontar i gestionar l’estrès diari de manera equilibrada a nivell emocional és un dels objectius del curs de Mindfulness que les llevadores del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) realitzen durant el dia d’avui en el marc de la Diada de la Llevadora 2018. El curs, realitzat per la fisioterapeuta i professora de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL, Sílvia Solé, incideix en donar recursos a les professionals per traslladar-los a la consulta i, en definitiva, a la pràctica clínica presentant-se diferents eines per treballar l’atenció conscient.

Solé ha treballat durant tot el matí com promoure l’acceptació i serenitat davant situacions de canvi habituals en la pràctica assistencial de les llevadores que està basada en la promoció, prevenció i atenció en els diferents moments i processos que tenen a veure amb la salut sexual i reproductiva de les persones; una pràctica que pot portar a passar de situacions agradables a desagradables o del dolor a l’alegria. El taller s’ha centrat també en aprendre a meditar, de manera sensorial i no de manera intel·lectual o espiritual.

La Diada de la Llevadora està organitzada pel COILL, conjuntament amb la Direcció d’Atenció Primària de Lleida (ICS) i el servei d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR-Lleida). La jornada finalitzarà amb un dinar de germanor de les llevadores lleidatanes.

Fotografia: Kelly Quesada (Missatges)

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats