Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L’Hospital Comarcal del Pallars se suma al foment de la lactància maternaA través d’una sèrie d’activitats amb motiu de la celebració de la Setmana de la Lactància Materna


El Comitè de Lactància de l’Hospital Comarcal de Pallars se suma a la celebració de la Setmana de la Lactància Materna i ho fa a través de l’organització d’una sèrie d’activitats al mateix hospital, a la ciutat de Tremp i a llocs públics de tota la comarca.

L’acte central tindrà lloc demà a l’Hospital Comarcal del Pallars, amb diferents xerrades a càrrec de pediatres, llevadores i mares lactants. També s’inaugurarà l’exposició del projecte “Amics de la popa”. Així mateix, el proper dijous, 11 d’octubre, s’ha organitzat una trobada de mares i nadons lactants al Passeig del Vall de Tremp, entre altres activitats.

L’objectiu d’aquestes accions és impulsar la normalització de la lactància materna, sensibilitzar la població i fer promoció de la salut comunitària. L’Hospital Comarcal del Pallars compta amb el suport i col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà (SIAD), l’ajuntament de Tremp, Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), la direcció territorial a l’Alt Pirineu i Aran de l’Institut Català de la Salut, l’Associació de Dones Rosa d’Abril i l’Associació Amics de la Popa.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats