Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L'ICS nomena Mireia Abellana com a nova directora d'Atenció Primària de LleidaSubstitueix Núria Nadal, que passa a ocupar el càrrec de gerent territorial de l'ICS Barcelona Ciutat


La Comissió Executiva del Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut (ICS) ha nomenat Mireia Abellana com a nova directora d'Atenció Primària de Lleida. Abellana, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària substitueix Núria Nadal, que ha passat a ocupar el càrrec de gerent territorial de l'ICS Barcelona Ciutat. La nova directora d'Atenció Primària de Lleida ha desenvolupat la seva tasca assistencial fins ara a l'EAP Pla d'Urgell on, des del 2016, era la directora. Durant el seu període assistencial, ha exercit les funcions de referent de Cardiologia i Farmàcia del centre.

Mireia Abellana és metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària, amb formació de Pregrau a la Universitat Autònoma de Barcelona (Hospital Universitari Vall d'Hebron) i amb l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària a la Unitat Docent de Terrassa (2006). Compta amb un Màster en Gestió Integral de Serveis en Atenció Primària, Socials i Hospitalaris (GESAPH) per la Universitat de Barcelona (2016-2017), i amb un Màster en Emergències Extrahospitalàries per la Universitat Autònoma de Barcelona (2010). També ha cursat el Programa de Desenvolupament per a Directors d'Equips d'Atenció Primària per EADA, Business School Barcelona (2017).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats