Lleida
1 / 10° C (boira)
97% 26 km/h


Lleida acull un curs d’ecografia clínica d’abdomenDirigit a 25 metges de família de l’atenció primària de la demarcació


Metges de família de Lleida participen aquest mes en la 5a edició del Curs d’Ecografia Clínica d’Abdomen de Nivell Avançat per a professionals mèdics d’atenció primària.

El curs, dirigit a 25 professionals, té per objectiu capacitar els metges de família per realitzar i informar sobre exploracions ecogràfiques en les situacions clíniques que poden resoldre’s a l’atenció primària, tant en l’àmbit clínic com en l’àmbit de la prevenció.

Entre el 26 d’octubre i el 18 de novembre se celebraran al CAP Onze de Setembre cinc jornades de formació dividides en 47 hores presencials i 20 hores de formació virtual addicional, que finalitzaran amb una avaluació i una competició per equips per poder valorar el grau d’aprenentatge adquirit.

Els coordinadors d’aquest curs, organitzat per la Unitat de Formació de la Direcció d’Atenció Primària de Lleida, la CAMFIC i la Diputació de Lleida, són Pere Guirado i Mònica Solanes.

Aquestes iniciatives permeten que l’atenció primària pugui ser cada cop més resolutiva, cosa que repercuteix sempre en la millora de la gestió i l’atenció del pacient.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats