Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Maridatges en benefici d'Adima per Sant ValentíEl Mirador dels Camps Elisis oferiran un menú entre els dies 14 i 18 de febrer


El restaurant el Mirador dels Camps Elisis oferirà un menú de maridatge a benefici de l'Associació de Dones Intervingudes de Mama (Adima) entre els dies 14 i 18 de febrer, coincidint amb la diada de Sant Valentí. El restaurador Jordi Cordero, el xef Nabil Rafihi i les representants d'Adima, Mari Carme Ramos (Tresorera) i Rosa Querol (Secretaria), va presentar la iniciativa el divendres, dia 2 de febrer. Ramos i Querol, han agraït, la col·laboració del restaurant lleidatà i especialment la implicació dels seus propietaris Jordi Cordero i Sónia Masost.

La proposta del xef de la casa Nabil Rafihi, s'obre amb uns entrants a compartir al mig de la taula amb Mesclum d'enciam amb nous, sèsam, panses, i taronja; Pernil ibèric amb pa de coca, tomàquet de penjar, i oli de les Garrigues; Micuit de foie amb melmelada de pètals de violeta; i Escamarlans saltejats amb brandy. Tot regat amb vi rosat d'agulla natural Alquézar de la Bodega Pirineos (DO Somontano).

Els comensals podran escollir de segon plat entre Caldereta de rap amb gambes, maridat amb vi blanc Verdejo Marqués de Cáceres (DO Rueda); o Espatlla de xai a l'estil Aranda, casat amb Finca 10 de Bodegas Faustino (DO Rioja).

A les postres, el Pastís de xocolata i avellanes amb pols de cacau, estarà servit amb Brut Nature Heredad del Padruell (DO Cava). Tot per 35 euros amb el cafè i l'IVA, inclòs. El Mirador destinarà una part de la recaptació de cada menú a Adima.

Foto: Rafa Gimena/MISSATGES

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats