Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Més de 100 participants a la IV Jornada d’Infermeria Pediàtrica de les Terres de PonentLa trobada d’aquest any s’ha enfocat a una patologia cada cop més incident, l’obesitat.


El 16 de març ha tingut lloc la IV Jornada d’Infermeria Pediàtrica de les Terres de Ponent, organitzada per infermeres de pediatria amb la col•laboració de diferents entitats del territori. La Jornada d’aquest any s’ha enfocat a una patologia cada cop més incident, l’obesitat, en què calen actualitzacions constants en concordança amb l’evolució de la societat, l’entorn dels infants i els seus hàbits, etc. Es tracta de buscar nous recursos, per tal de donar resposta a la creixent demanda que hi ha en consultes sobre l’obesitat infantil, tenint en compte els múltiples factors que hi intervenen.

111 participants han assistit a la Jornada, que ha tingut una molt bona rebuda tant a la ciutat de Lleida com al Parc Científic i Tecnològic, que disposa dels recursos necessaris per dur-hi a terme tota l’activitat formativa. A més de l’èxit de participació, també hi han hagut aportacions excel•lents dels ponents relacionades amb el tractament i maneig de l’obesitat infantil, que han comptat amb una bona resposta i amb la col•laboració i el suport dels assistents.

Amb aquesta quarta edició es torna a consolidar la importància de tirar endavant projectes i iniciatives de suport a l’activitat assistencial de la infermera pediàtrica.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats