Lleida
1 - 12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Posen en marxa la prova pilot del nou sistema de gestió de visites a les Consultes Externes de l’Hospital ArnauMitjançant un caixer digital s’agilitzarà la validació de les visites i se simplificaran gestions que fan els pacients, com ara extreure els justificants de les visites o visualitzar les cites programades pendents


L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha posat en marxa, el 19 d’octubre, la prova pilot del nou sistema de gestió de les visites externes mitjançant un caixer digital, que s’ha instal•lat a l’Àrea de Consultes Externes de Neurologia.

L’objectiu del nou aparell és agilitzar la validació de les visites (per optimitzar la gestió de cues), preservant les condicions de confidencialitat d’accés a les Consultes Externes mitjançant un tiquet amb un codi numèric. També se simplificaran les gestions vinculades a les visites que fan els pacients, com ara l’extracció del justificant, i se’ls facilitarà informació clínica d’utilitat, com és la visualització de les cites pendents de fer a l’Hospital.

Per accedir a les funcionalitats del caixer, els pacients s’han d’identificar passant la targeta sanitària individual (TSI) pel lector de l’aparell o introduint-hi el codi d’identificació personal (CIP) amb el teclat digital.

Aquest caixer estarà en període de prova durant 15 dies, aproximadament, per poder-ne avaluar l’eficàcia i el rendiment en relació amb els objectius establerts. Posteriorment, el nou sistema s’implantarà progressivament al conjunt de les Consultes Externes de l’Hospital.

Informació i fotografia: ICS Lleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats