Lleida
19/28° C (pluja)
97% 26 km/h


Presenten a l’IRBLleida un treball sobre la implicació de cèl·lules mare de càncer colorectal en la recurrència del tumorPannequin és la directora del grup Senyalització, Plasticitat i Càncer de l’Institut de Genòmica Funcional de Montpeller


La investigadora Julie Pannequin, directora del grup Senyalització, Plasticitat i Càncer de l’Institute of Functional Genomics in Montpellier, presentarà el seu treball sobre la implicació de cèl·lules mare de càncer colorectal en la recurrència del tumor demà, 6 de març, a les 12 h. La sessió tindrà lloc a la sala 0.22 de l’edifici docent annex, situat davant de l’edifici de Biomedicina que acull l’Institut d’Investigació Biomèdica de Lleida (IRBLleida).

Com que el càncer ha estat considerat des de fa anys com una malaltia recurrent, la identificació de cèl·lules mare del càncer ha canviat considerablement aquest dogma. Les cèl·lules mare del càncer, cancer stem cells (CSC), representen una subpoblació de cèl·lules tumorals dotades de capacitats d’autorenovació, iniciació del tumor i resistència. El grup de Pannequin estudia amb més precisió la seva implicació en la recurrència del tumor en el càncer colorectal.

L’IRBLleida organitza diversos seminaris amb professionals externs per donar a conèixer als professionals de l'Institut les recerques que s'estan duent a terme. Aquests seminaris són impartits per investigadors i investigadores destacats en els seus àmbits de recerca.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats