Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


A judici quinze persones vinculades amb dos assalts violents en una masia de la Segarra l'any 2013Fiscalia demana més de 16 anys de presó per a tres d'ells i 6 anys per l'exdona del propietari de la casa, acusada d'haver organitzat els robatoris


L'Audiència de Lleida acollirà de dimarts a divendres de la setmana que ve el judici a quinze persones acusades d'haver participat en dos assalts violents que van tenir lloc l'any 2013 en una masia d'Estaràs (Segarra). Una d'elles és l'exdona del propietari, acusada pel ministeri públic d'haver organitzat els assalts. A ella, la fiscalia li demana 6 anys de presó per la inducció de dos delictes de robatori en casa habitada (3 anys per cadascun d'ells).

A dos acusats més, amics de la dona, els demana també 6 anys de presó com a cooperadors necessaris. Els altres dotze acusats són persones presumptament contactades pels tres anteriors per planificar i cometre els assalts ja que la dona sospitava que el seu exmarit tenia mig milió d'euros en una caixa forta. A tres d'ells, la fiscalia els demana més de 16 anys de presó.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats