Lleida
4 - 9° C (pluja)
97% 26 km/h


A judici un veí de Lleida acusat de quedar-se amb més de 30.000 euros de la seva tietaLa fiscalia demana dos anys i mig de presó per un delicte d'apropiació indeguda


L'Audiència de Lleida jutjarà aquest dijous 11 d'octubre un home acusat de quedar-se amb 32.549 euros de la seva tieta. La fiscalia sol·licita que se'l condemni a dos anys i mig de presó per un delicte d'apropiació indeguda i que torni els diners a la dona.

 

Els fets van tenir lloc l'any 2014. Segons la fiscalia, l'acusat, el gener d'aquell any, va convèncer la seva tieta, que vivia a Sevilla, que es traslladés a viure amb ell a Lleida. Un cop allà, denuncia, l'acusat va aconseguir que la dona inclogués l'acusat com a cotitular de dos comptes bancaris dels quals fins llavors només ella era la titular i que la dona li atorgués poders per poder actuar en nom seu. Així, l'home, hauria venut el pis que la dona tenia a Sevilla i s'hauria quedat la meitat dels diners.

Tot i que el ministeri públic reconeix que en l'actuació de l'acusat no s'ha pogut acreditar que existís enguany, entén que es va apropiar d'uns diners que no eren seus aprofitant-se de la confiança de la dona. Primer, el mes de gener de 2014, l'acusat va aconseguir que la dona l'inclogués com a titular als seus comptes bancaris.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats