Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/h


A presó un home que transportava 82 quilos de marihuana amagada entre la càrrega del seu camió a Vilafranca del PenedèsCirculava per l'AP-7 amb la droga, que tindria un valor d'uns 420.000 euros al mercat


Els Mossos d'Esquadra van detenir el 30 d'octubre un home que transportava 82 quilos de marihuana amagada entre la càrrega del seu camió a Vilafranca del Penedès, amb un valor d'uns 420.000 euros al mercat. La policia va rebre informació sobre aquest camió que circulava per l'AP-7, que pretenia creuar la frontera. El van aturar en una àrea de descans, a Sant Sadurní d'Anoia, i el van traslladar a una zona de descàrrega de Vilafranca, molt a prop de dependències policials. Durant l'escorcoll van localitzar tres palets de productes congelats i gran quantitat de marihuana envasada en bosses amb un pes de 82,8 quilos.

A més, s'havia manipulat el programari del tacògraf del camió per alterar els quilòmetres realitzats amb l'objectiu d'evitar parades i transportar més ràpidament la droga. El detingut també va ser denunciat administrativament amb una sanció de 4.000 euros. Va ingressar a la presó després de passar a disposició judicial el 2 de novembre a Vilafranca. És un home de 43 anys i nacionalitat sèrbia.

Les gestions de la Policia Local han permès l'entrega dels aliments congelats a una entitat benèfica sense ànim de lucre de Vilafranca, amb l'autorització de l'autoritat judicial.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats