Lleida
6/9° C (pluja)
97% 26 km/h


Bolca un camió de porcs a la C-1412b i obliga a tallar la circulació a Baronia de RialbS’hi van veure implicades dos motos, amb tres ferits menys greus


Un camió de porcs va bolcar ahir a la C-1412b a l’altura de Baronia de Rialb. Els Bombers van rebre l’avís a les 10.57 hores i es van desplaçar dues dotacions. D’altra banda, van activar el servei veterinari, ja que el camió duia porcs. A causa de la càrrega, la carretera va haver de ser tallada. Dues motocicletes es van veure implicades en l’accident. El Servei d’Emergències Mèdiques van traslladar a l’Arnau de Vilanova tres ferits menys greus. Un d’ells va ser evacuat amb helicòpter per aprofitar el servei activat, mentre que els altres dos van ser traslladats amb ambulància.

D’altra banda, a les 5.18 hores es van traslladar 5 dotacions a l’N-II al quilòmetre 458 per un xoc frontal entre dos turismes. Els conductors van quedar atrapats i van haver de ser traslladats a l’Arnau de Vilanova. Els Bombers van efectuar tasques de neteja de la calçada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats