Lleida
-1 / 8° C (sol)
97% 26 km/h


Cinc homes i quatre dones jutjaran l'acusat del crim d'Alfarràs, per matar a ganivetades un home i ferir la seva fillaLa fiscalia demana 34 anys d'internament psiquiàtric, l'acusació particular 40 anys de presó i la defensa 6 anys en un centre no penitenciari


Cinc homes i quatre dones han estat escollits aquest divendres per jutjar, a partir de dilluns, l'acusat del crim d'Alfarràs (Segrià). S'acusa Josep S. G. d'haver matat a ganivetades, el 19 de maig de 2016, un home de 56 anys, i d'haver ferit la seva filla de 33, en el domicili on pare i filla residien a Alfarràs. Segons el ministeri públic, l'acusat, de llavors 36 anys, comprava setmanalment drogues al pis d'aquesta família i aquell 19 de maig va anar a casa de les víctimes perquè pensava que l'estaven enganyant tant en la quantitat com en la qualitat de la droga que li venien i els va apunyalar.

La fiscalia demana que s'imposi a l'acusat un màxim de 34 anys d'internament psiquiàtric "en un centre adequat per la seva esquizofrènia paranoide", l'acusació particular 39 anys i 11 mesos de presó i la defensa que s'absolgui l'acusat i que se l'ingressi un màxim de sis anys en un centre psiquiàtric no penitenciari.

L'home està a la presó de manera provisional des del 22 de maig de 2016, a la Unitat d'Hospitalització Penitenciària Psiquiàtrica (UHPP) de Can Brians.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats