Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Cinc morts en un drama familiar a França per una suposada violència masclistaEl marit -de nacionalitat francesa i que, segons un conegut, havia estat denunciat per la seva dona, espanyola, per violència de gènere- hauria estat l'autor dels fets, després dels quals es va suïcidar.


Cinc integrants d'una família francoespanyola, una d'elles un nen de 2 anys, han mort avui en el que sembla ser un cas de violència masclista que va derivar en l'incendi del seu habitatge, situada a el centre de la localitat de Pau, al sud-oest de França.

Les primeres pistes indiquen que el marit -de nacionalitat francesa i que, segons un conegut, havia estat denunciat per la seva dona, espanyola, per violència de gènere- hauria estat l'autor dels fets, després dels quals es va suïcidar.

Els veïns van escoltar una baralla a la llar a les 05.00 hora local (03.00 GMT) i un d'ells va trucar als bombers hora i mitja després, alertat per la sang i el fum que sortia de la porta principal de la casa.

El foc es va desencadenar al primer pis d'un edifici de quatre plantes i, encara que no es va propagar a la resta, va obligar a evacuar els altres vint habitants, que van ser albergats provisionalment en dependències municipals.

En arribar al lloc, els bombers es van trobar al pis sinistrat amb cinc cossos: els del matrimoni i el seu fill de dos anys, i els dels pares de la dona, que havien arribat des d'Espanya per visitar-los, tal com van confirmar a Efe fonts municipals de Pau.

Quatre dels cinc morts són originaris de la localitat sevillana de Piles, segons han informat a Efe fonts de l'Ajuntament de la localitat. Concretament, es tracta de J.M.R., de 65 anys, i la seva parella sentimental, així com de M.M.P. de 36 anys i el fill d'aquesta, de dos anys.

La parella s'havia traslladat fa un any, després que ella trobés un treball en pràctiques com a professora d'espanyol al col·legi Hourquie de la veïna Morlaàs.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats