Lleida
1 - 12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Condemnat a cinc anys i mig de presó l'acusat d'atropellar mortalment dos ciclistes a Soses i ferir-ne dos mésLa titular del jutjat penal 1 de Lleida considera que va deixar les víctimes "desemparades" i ordena també que se li retiri el carnet de conduir durant sis anys


La titular del jutjat penal 1 de Lleida ha condemnat a cinc anys i mig de presó el jove de 23 anys, nascut al Perú i veí d'Aitona (Segrià), que va atropellar mortalment, el 6 de setembre de 2015, dos ciclistes a Soses (Segrià) i en va ferir dos més. Considera provat que la causa de la pèrdua de control del vehicle per part d'O. R. S. C., va ser el consum d'alcohol i que per tant la seva actuació al volant va ser "negligent".

A més, considera acreditada l'omissió de socors perquè "tot i que tenia coneixement ple que havia atropellat uns ciclistes, va ometre, de manera conscient, el deure de comprovar si necessitaven auxili". "A més, va deixar les víctimes desemparades i en un estat de perill evident ja que -l'únic ciclista que no va quedar estès a terra-, no es trobava en condicions de poder auxiliar els seus companys, ni per les lesions que presentava ni per l'estat de xoc en què es trobava", recull la sentència.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats