Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Condemnen a tres anys i mig de presó l'home que va matar una noia de Lleida durant un joc sexual a SalouLa magistrada ha tipificat els fets com a homicidi imprudent i ha tingut en compte els atenuants d'afectació tòxica i alcohòlica, així com la confessió


L'Audiència de Tarragona ha condemnat Claudio Augusto Santana a tres anys i mig de presó com a culpable de la mort d'una noia mentre practicaven un joc sexual en un pis de Salou l'estiu de 2016. Després que el jurat popular el considerés per unanimitat culpable el passat mes de desembre, la magistrada ha tipificat els fets com a homicidi imprudent.

Segons ha avançat Diari de Tarragona, la sentència hauria tingut en compte , finalment, els atenuants de consum de drogues i alcohol, així com la confessió del condemnat. A banda de la privació de llibertat, s'ha imposat al condemnat una ordre d'allunyament respecte la mare de la víctima –a la qual no podrà acostar-se a menys de 200 metres-, la prohibició de residir al seu poble –Bellpuig- durant vuit anys, així com indemnitzar la progenitora amb 50.000 euros i 15.000 més a la seva germana de la víctima.

Els fets van tenir lloc la matinada del 23 d'agost del 2016. L'home va asfixiar la víctima, una noia que exercia la prostitució, mentre aquesta es trobava d'esquenes i amb les mans lligades en el marc d'un joc sexual.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats