Lleida
13 / 20° C (pluja)
97% 26 km/h


Condemnen l'autor del crim d'Alfarràs a un màxim de 19 anys d'internament en un centre psiquiàtric penitenciariL'Audiència de Lleida aplica a l'home l'eximent completa d'anomalia psíquica, tal com demanava el jurat popular


L'Audiència de Lleida ha absolt Josep S. G. dels delictes d'homicidi i de temptativa d'homicidi pel crim d'Alfarràs (Segrià) en aplicar-li l'eximent completa d'anomalia psíquica. Li imposa, però, un màxim de 19 anys d'internament en un centre psiquiàtric penitenciari (12 per l'homicidi i 7 per l'intent d'homicidi) revisables pel tribunal. Fins ara estava ingressat a la Unitat d'Hospitalització Psiquiátrica Penitenciària de Brians I. La Sala s'ha pronunciat en aquests termes després que el jurat popular va declarar per unanimitat culpable l'home d'haver matat a ganivetades un veí d'Alfarràs (Segrià) de 56 anys i d'haver intentat matar la seva filla de 33, el 19 de maig del 2016.

L'Audiència de Lleida li imposa també 5 anys de llibertat vigilada un cop acabi l'internament i la prohibició de dur armes durant 5 anys. A més haurà d'indemnitzar la dona a qui va intentar matar amb 162.633,03 euros pels danys patits i per la mort del seu pare.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats