Lleida
4 - 9° C (pluja)
97% 26 km/h


Demanen deu anys de presó a quatre homes acusats de falsificar diners a la Pobla de SegurEls Mossos van enxampar tres d'ells amb 7.800 euros en bitllets de 100 falsos i van localitzar el quart gràcies a la intervenció telefònica


La fiscalia demana deu anys de presó a quatre persones acusades de falsificació de moneda. Segons el ministeri públic, el 3 de juny de 2016, cap a dos quarts de sis de la tarda, tres dels acusats es trobaven a les immediacions de l'estació d'autobusos de la Pobla de Segur (Pallars Jussà), un d'ells dins d'un vehicle i els altres dos fora. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra que estava a la zona va detectar una actitud sospitosa en un d'ells ja que, en veure'ls, va intentar marxar d'allà dissimuladament per esquivar els agents.

Els Mossos van identificar tots tres i van registrar el vehicle. Darrere el seient del conductor van trobar un sobre amb 7.800 euros en bitllets de 100 falsos. Gràcies a la intervenció dels telèfons mòbils es va poder detenir un quart acusat a qui els agents consideren l'encarregat de guardar i distribuir la moneda falsa. El judici tindrà lloc a l'Audiència de Lleida aquest dimecres 10 d'octubre.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats