Lleida
17/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Detenen un home per la mort d'almenys tres persones sense llar a Barcelona durant el confinamentL'últim homicidi s'ha produït aquest nit i queda per acabar de resoldre un quart


Els Mossos d'Esquadra han detingut en les últimes hores a Sant Cugat del Vallès un home per la mort d'almenys tres persones sense llar a l'Eixample de Barcelona durant el confinament. L'últim homicidi ha estat aquesta nit. En les últimes setmanes s'han registrat quatre morts de persones sense llar al mateix districte. En el cas de la primera, els Mossos ja van detenir una altra persona, però aquest homicidi encara està per resoldre. Els fets van tenir lloc la nit del 18 al 19 de març, a les portes d'un supermercat. El segon homicidi va ser el 16 d'abril, al barri del Fort Pienc, aquest cop de dia, i el tercer va ser al carrer Casp, 48 hores més tard i de matinada, el 18 d'abril.

En el cas de la mort d'aquest dilluns a la nit, els Mossos van rebre l'avís pels volts de les 23 hores. La víctima estava greument ferida al carrer i va ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però finalment va morir.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats