Lleida
5/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Detingut a Soses després de ser sorprès dos cops en poca estona conduint begut tot i tenir el permís retiratEls Mossos el van tornar a enxampar al volant després d'aixecar la immobilització del vehicle perquè una dona havia accedir a conduir-lo


Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un veí de Fraga de 32 anys després de sorprendre'l conduint begut tot i tenir retirat el permís de conduir per ordre judicial. La policia va aturar el vehicle cap a les cinc de la matinada durant un control d'alcoholèmia a l'LP-7041, al terme municipal de Soses (Segrià). El conductor va donar positiu i els agents el van denunciar i van immobilitzar el vehicle.

Al cap de dues hores, va demanar a la policia que aixeques la immobilització perquè una dona es faria càrrec del turisme. La policia va accedir a la petició davant la presència de la persona que havia d'agafar el cotxe però al cap d'uns minuts va tornar a sorprendre l'home al volant del vehicle. El conductor va ser sotmès de nou a la prova d'alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,76 mg/l, motiu pel qual va ser detingut.

El conductor passarà durant les pròximes hores a disposició judicial.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats