Lleida
5/14° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Detingut per presumpta corrupció de menors un tècnic de mediació comunitària de l'Ajuntament de MollerussaMossos d'Esquadra de la Unitat central de delictes informàtics el van arrestar després de registrar el seu domicili i també el seu lloc de treball a l'àrea de Benestar Social


Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir pel matí al tècnic de Prevenció i Mediació Comunitària de l’Ajuntament de Mollerussa, O. G. per un suposat delicte de corrupció de menors. 

En aquest sentit, tal com van confirmar fonts de la policia catalana, l’arrest es va dur a terme a primera hora del matí, després de registrar el seu domicili, a la mateix capital del Pla d’Urgell. Posteriorment, els agents van portar emmanillat al detingut (les manilles estaven tapades amb un jersei o una jaqueta) al seu lloc de treball, a la seu de l’àrea de Benestar Social i Ciutadania del consistori, de la qual depèn Prevenció i Mediació Comunitària de l’Ajuntament de Mollerussa. 

Un cop van arribar a les instal· lacions, els Mossos van demanar als treballadors que abandonessin l’oficina i es van quedar amb el detingut, per tal que facilités les contrasenyes i obrir els ordinadors. Al voltant de les 15.00 hores van abandonar la seu i van portar a O. G. a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mollerussa. De fet, el detingut podria passar a disposició judicial entre avui i demà. Cal esmentar que la investigació està en curs i la porta a terme la unitat central de Divisió d’Investigació Criminal del cos de Mossos, a la qual pertany la unitat central de delictes informàtics de la policia catalana. En aquests moments hi ha secret de sumari. 

Per altra banda, O. G. impartia conferències com expert en bones pràctiques, tècnic en Participació i Mediació adolescent tècnic d’Espai Jove Intergeneracional i del Consell Infantil i Adolescent. A més, recentment, se li va concedir a Mollerussa el reconeixement per les bones pràctiques dels governs locals en dos projectes amb implicació de jovent i de gent gran. 

Davant d’aquesta situació, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va manifestar en declaracions a LA MAÑANA que “la detenció ens ha agafat a tots per sorpresa. De fet, no tinc més informació que la que ja ha sortit als diferents mitjans de comunicació”. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats