Lleida
9/19° C (pluja)
97% 26 km/h


Disset denúncies el cap de setmana per beure alcohol a la via públicaDes del dijous també es van fer 11 decomissos de droga


La Guàrdia Urbana de Lleida va realitzar durant el cap de setmana un total de 17 denúncies per consum de begudes alcohòliques a la via pública, segons van explicar ahir fonts de la policia local de la capital del Segrià. Aquestes es van dur a terme en el marc dels serveis programats per tal d’evitar el consum d’alcohol al carrer i les molèsties ocasionades per música dels vehicles estacionats a la zona de la Seu Vella. Precisament, també es va sancionar dos xofers d’uns cotxes aparcats per tenir la música a un volum molt elevat i causar molèsties.

A més, durant el cap de setmana, especialment de matinada, la Urbana va rebre diversos avisos i requeriments per molèsties ocasionades per música i sorolls en habitatges en diversos carrers de la ciutat. Els agents van denunciar cinc persones per no respectar el descans veïnal. Així mateix, el divendres dia 11 unes patrulles que realitzaven el servei de vigilància van fer dues actes a dos locals situats al barri de la Mariola i al Centre Històric perquè es trobaven oberts al públic de matinada, fora de l’horari establert. Els agents van comprovar que a l’interior hi havia diverses persones consumint begudes i, per aquest motiu, van fer les actes corresponents per incompliment de l’horari de tancament. 

D’altra banda, també van ser moltes les sancionas per consum i tinença de substàncies estupefaents des del dijous fins al diumenge. Aquestes van ser a la plaça de Joan Santamaria, a la plaça de la Sardana, a la zona del Castell de Gardeny, a la Plaça de Santa Maria Magdalena, a l’Avinguda Prat de la Riba, al Parc de Santa Cecília, al barri de Llívia i a Alcalde Porqueres, on el conductor d’un turisme a més de portar marihuana va donar positiu en alcohol. Els agents van decomissar en totes les actuacions ‘maria’ i en una d’elles també cocaïna.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats