Lleida
-2 / 7° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El comissari Miquel Esquius, nou cap dels Mossos d'EsquadraBuch destaca la "dilatada experiència" i el coneixement "transversal" del cos del nou responsable de la policia catalana


El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha anunciat aquest dimarts el nomenament del comissari Miquel Esquius com a nou cap dels Mossos d'Esquadra. Fins ara, Esquius era el cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial. Buch ha explicat que el nou cap forma part de la segona promoció dels Mossos, va formar part de la primera promoció de la divisió de trànsit i també ha estat cap de la Regió Central.

El conseller ha destacat la "dilatada experiència" d'Esquius i un coneixement "transversal" del cos. El nomenament d'Esquius arriba després de la renúncia de Ferran López com a cap del cos, el passat 14 de juny. Dies abans, el major Josep Lluís Trapero, que va ser destituït pel 155, va renunciar a tornar a exercir les funcions de cap dels Mossos en una reunió que va mantenir amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i el mateix Buch.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats