Lleida
2 / 20° C (sol)
97% 26 km/h


El conductor del vehicle en què van morir dues joves lleidatanes a Tarragona no tenia carnetEl jove, de 22 anys, va donar negatiu en el test de drogues i 0,19 mg/l en la prova d’alcoholèmia


El conductor del vehicle accidentat dissabte a la T-11 a Tarragona, en què van morir dues joves lleidatanes, no havia obtingut mai el carnet de conduir. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, el noi, de 22 anys, va donar negatiu en el test de drogues, però a la prova d’alcoholèmia va donar un resultat de 0,19 mg/l en aire aspirat. Aquest valor es considera positiu atès que el conductor no disposava de carnet de conduir.

La investigació de l’accident continua oberta i, entre d’altres, s’està procedint a l’anàlisi del velocímetre del vehicle accidentat. Cal recordar que el turisme circulava a més de 140 km/h en un tram limitat a 40 km/h, quan es va encastar contra una tanca de formigó de la rotonda de les Gavarres, va saltar un talús i es va precipitar a l’A-7 per un terraplè.

Com a conseqüència de l’accident, que es va registrar cap a tres quarts de nou del matí de dissabte a la T-11, van morir la passatgera davantera i la posterior del vehicle.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats