Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


El conductor que va estar a punt d'atropellar un ciclista a Balaguer declararà al jutjat del 20 de juliolEs un home de 85 anys i està acusat d'un delicte de conducció temerària i lesions


El conductor que va estar a punt d'atropellar un ciclista a Balaguer el passat 16 de maig està citat a declarar davant el jutge de Balaguer el pròxim 20 de juliol. El ciclista, de Puigverd de Lleida (Segrià), va denunciar que el conductor d'un cotxe va estar a punt d'atropellar-lo mentre circulava per una carretera de Balaguer i gràcies a que duia una càmera GoPro durant el seu l'entrenament que va enregistrar la matrícula, es va poder localitzar l'infractor, un home de 85 anys.

A les imatges de l'avançament, que es van fer virals a les xarxes socials, es veia el vehicle passant a gran velocitat pel costat del ciclista. El noi, Albert Masana, va presentar denúncia a la comissaria dels Mossos de Lleida i va assegurar que el cotxe el va arribar a tocar. L'infractor està acusat d'un delicte contra la seguretat viària, conducció temerària i lesions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats