Lleida
1 / 7° C (núvols)
97% 26 km/h


El jutge deixa en llibertat l'acusat de disparar un home durant una discussió a Alpicat i acorda una ordre d'allunyamentA petició del seu advocat, que rebutjava la presó provisional al·legant que l'investigat duia la pistola per intimidar però sense intenció de matar


El jutjat d'instrucció 4 de Lleida ha acceptat deixar en llibertat l'acusat de disparar un home durant una discussió que va tenir lloc el 8 de maig a Alpicat (Segrià). Així ho ha demanat a través d'un escrit el seu advocat, Joan Argilés, que defensava que la presència de la pistola va ser "intimidatòria" i que era la presumpta víctima qui volia agredir el seu client caminant cap a ell amenaçant-lo.

A més, afegeix Argilés, tant el denunciant com l'altre home que l'acompanyava eren molt corpulents i el seu client va agafar la pistola per defensar-se. L'advocat destaca també que els trets efectuats no van ferir ningú precisament perquè "no tenia cap intenció de matar". El jutge va ordenar presó provisional a l'inici de la instrucció, però arran de les declaracions de testimonis i perjudicats, ha considerat ara que la privació de llibertat provisional "ha perdut proporcionalitat" i ha estimat la petició de l'advocat de la defensa. En tot cas, recull la interlocutòria del jutjat d'instrucció 4 de Lleida, l'existència d'uns casquets de bala detonats contra el perjudicat "evidencien una situació de risc". És per això que acorda prohibir l'investigat comunicar-se o apropar-se a menys de 300 metres del denunciant, mentre duri la instrucció.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats