Lleida
-2/9° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els Bombers participen en sis rescats en un sol dia a les comarques de LleidaVan haver d’atendre una dona per un atac d’ansietat mentre feia el Congost de Mont-rebei


El cos de Bombers de la Generalitat va treballar ahir en un total de sis rescats a la demarcació de Lleida, cap d’ells amb ferits greus. 

A la Torre de Capdella van rescatar una dona que s’havia torçat el turmell fent barranquisme amb un grup de nou persones al barranc de les Espones. Els Bombers van rebre l’avís a les 13.49 i hi van destinar una dotació terrestre i un helicòpter i va ser trasllada a l’Hospital Comarcal del Pallars.  També amb helicòpter van haver d’atendre una dona per un atac d’ansietat mentre feia el Congost de Mont-rebei, per la part catalana. A primera hora de la tarda, els Bombers van rebre l’avís d’un nou rescat a l’Alt Àneu, al Tuc Gran de Sendrosa. Els avisaven de que una persona s’havia fet mal al turmell mentre feia la ruta de Carros de Foc. Hi van actuar una dotació de Pompiers i un helicòpter del cos de Bombers, així com una ambulància. 

A Espot, uns excursionistes es van perdre fent la ruta dels Encantats i van quedar penjats en una paret sense poder pujar per perill de despreniment. A la Vall de Boí, a l’Estany de Gèmena, van rescatar una noia ferida al turmell i una altra noia, a Castell de Mur, en no poder caminar.  

Finalment, hi va haver un altre rescat, sense la participació dels Bombers, al refugi Joan Ventosa de la Vall de Boí. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats