Lleida
17/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els Mossos denuncien un jove per robar tolves en una granja de MollerussaS’ha pogut recuperar i retornar el material sostret al seu propietari


Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home, de 19 anys, veí de Barcelona i de nacionalitat argentina, com a presumpte autor d'un delicte de furt.

A mitjans de març es va produir una sèrie de furts i danys en unes granges de porcí situades al Parc de la Serra del municipi de Mollerussa (Pla d'Urgell). El propietari va manifestar que en aquests moments les tenia aturades i que algú havia aprofitar per desmantellar tota la instal·lació de coure i, a més, va trobar a faltar 27 tolves d'alimentació i 25 més estaven desmuntades i apilades com preparades per carregar. El valor del material furtat seria de 650 € i els danys 3.000 €.

Al denunciar els fets també va aportar que en una plataforma de compravenda d'articles de segona mà hi havia ofertades unes tolves similars a les sostretes.

Gràcies a la investigació oberta va poder determinar la identitat de la persona responsable de l’anunci

En fer comprovacions d'aquesta identitat va resultar que, encara que es tractaria d'un veí de Barcelona, tenia vincles directes amb la zona on es trobaven les granges.

Quan els agents van contactar amb el presumpte autors dels fets aquest va reconèixer els fets i va facilitar el retorn de totes les tolves que encara es trobaven a la mateixa localitat.

Per aquest motiu se'l va denunciar penalment per un delicte de furt i se'l va informar de l'obligatorietat de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats