Lleida
10-21° C (pluja)
97% 26 km/h


En estat crític una temporera atropellada per un turisme a l'L-702 a Artesa de LleidaEstava collint i ha accedit al voral


Una temporera està en estat crític després que un turisme l'atropellés a l'L-702 al terme municipal de Lleida, segons han confirmat a l'ACN fonts policials i del Servei Català de Trànsit. La dona, de 40 anys i nacionalitat romanesa, estava collint i ha accedit al voral. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 7.45 hores. El sinistre s'ha produït al quilòmetre 4,5. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha evacuat a l'Hospital Arnau de Vilanova. Cap a les 11 del matí la dona ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Arnau, on segueix al migdia en estat molt greu.

El conductor, de 45 anys, ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia i positiu de manera indiciària en drogues. Els tècnics, però, hauran de fer una anàlisi exhaustiva per determinar quin tipus de droga hauria consumit i si aquesta hauria tingut afectació o no en l'atropellament. A més, els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'accident i si algun dels implicats hauria comès alguna imprudència.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats