Lleida
10-21° C (pluja)
97% 26 km/h


En llibertat provisional l’acusat d’agredir sexualment un nadó de 13 mesos a PalafrugellLa jutgessa de la Bisbal d’Empordà li retira el passaport


El jutjat de La Bisbal d’Empordà en funcions de guàrdia ha deixat en llibertat provisional el jove de 18 anys detingut dilluns al vespre per agredir sexualment un nadó de 13 mesos a Palafrugell. 

La jutgessa va acordar mesures cautelars. Retira el passaport a l’investigat, li prohibeix sortir del país i l’obliga a personar-se periòdicament al jutjat. La causa està oberta per un delicte d’agressió sexual, segons informa el TSJC. L’investigat, que és amic de la família de la víctima, feia de cangur de l’infant mentre els seus pares treballaven. La mare del nadó el va dur al metge dilluns a la tarda. El pediatre de l’hospital de Palamós va detectar que podia haver estat víctima d’una agressió sexual, sospita que van confirmar els forenses durant l’exploració. Ahir, el jutjat va prendre declaració als pares de la víctima i al detingut. La jutgessa, d’acord amb la fiscalia, va acordar deixar en llibertat provisional al jove de 18 anys, veí de Palafrugell.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats