Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


Enxampat per segona vegada en menys de quatre mesos a Cervià de les Garrigues fent servir pràctiques il·legals de caçaUtilitzava llaços no selectius per captura i mort, i com que es tracta d'un suposat delicte continuat podria comportar sancions amb la meitat superior de la condemna penal


Membres del cos d'Agents Rurals han identificat per in fraganti per segona vegada en menys de quatre mesos una mateixa persones de Cervià de les Garrigues utilitzant llaços no selectius per a la captura i mort de fauna. Les investigacions van iniciar-se fa un parell d'anys. Suposadament, aquest tipus de trampes anaven dirigides per a la captura de peces de caça major.

En ambdós casos es tractaria del mateix delicte i de la mateixa manera d'actuar, fet que podria constituir un suposat delicte continuat, un agreujant que pot comportar sancions amb la meitat superior de la condemna penal. Els Agents Rurals recomanen que si qualsevol persona es troba amb alguna d'aquestes trampes, el més aconsellable és no tocar-la i donar-ne avís el més aviat possible.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats