Lleida
8/13° C (pluja)
97% 26 km/h


La Guàrdia Urbana cursa denúncia per 6 casos d'alcoholèmia al volant la matinada d'ahirUn dels imputats per la via penal va donar un 1,10 mg/l en la prova


La matinada d’ahir va donar molta feina als agents de la Guàrdia Urbana de la capital del Segrià. I és que van cursar fins a sis denúncies per conduir en estat d’embriaguesa. I això que no estan computats els possibles casos que fossin detectats pel control programat d’alcoholèmia i drogotest que va realitzar la Policia entre les 23.00 hores de dissabte i les 7.00 hores d’ahir. Els resultats d’aquest control es faran públics avui.

Però sí que van produir-se diferents incidents i denúncies per conduir havent ingerit alcohol. El primer dels casos va donar-se a la 1.54 h d’ahir al carrer Salmerón. Una patrulla de la Guàrdia Urbana detecta una conducció erràtica i, en practicar-li la prova d’alcoholèmia al conductor, aquest dona 0,60 mg/l. El vehicle és immbobilitzat i traslladat al Dipòsit Municipal. A les 2.45 hores i, a l’altura del número 26 del carrer Ramón y Cajal, la Policia Local observa una conducció atípica. El conductor es nega a fer les proves d’alcohol i drogues i, per tant, se l’imputa penament per un delicte contra la seguretat del trànsit. Una mica més tard, a les 3.12, a l’avinguda Alcalde Porqueres, un altre conductor registra un 0,54 mg/l en la prova d’alcoholèmia.

Els casos més greus van tenir lloc més tard.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats