Lleida
3-12° C (pluja)
97% 26 km/h


La Guàrdia Urbana desmantella una 'rave' a la Partida de les CanalsNingú es va fer responsable i es van decomissar els altaveus


La Guàrdia Urbana va desmantellar el diumenge al matí una 'rave' que s'havia organitzat en una finca de la partida de les Canals, de Lleida.

Quant als fets, segons han explicat fonts de la policia local de Lleida, durant el matí es van rebre diversos avisos per les molèsties que estava ocasionant l'esmentada festa. Així, fins al lloc dels fets es va desplaçar una patrulla de la Urbana que va comprovar les esmentades molèsties que estava generant la festa i van demanar que es cessés l'activitat, de la qual no hi havia cap responsable ni permís.

No obstant això, les persones presents a la festa van fer cas omís a les indicacions dels agents, de manera que posteriorment es van presentar diverses patrulles i van intervenir els equips de música que s'estaven utilitzant, dels quals ningú es va fer responsable. D'aquesta manera, es va informar als assistents que el propietari dels equips de música s'havia de personar a la comissaria de la Guàrdia Urbana per recuperar-los.

D'altra banda, el dissabte dia 11, a les 21.15 hores, una patrulla va anar a la Partida Guindàvols després d'un avís de molèsties ocasionades per la música que estava a un volum molt elevat en una finca. Els agents van comprovar els fets, ja que hi havia diferents altaveus i un grup molt nombrós de persones en aquesta festa. Els agents van identificar el responsable, de 27 anys, i ho van denunciar per ocasionar molèsties als veïns. El responsable va apagar la música per finalitzar la festa.

No obstant això, posteriorment, a les 23.50 hores, es va rebre un nou avís per sorolls en el mateix lloc. Els agents van comprovar de nou que havia molèsties ocasionades per la música i els crits de la gent, de manera que van realitzar una nova denúncia al responsable d'aquesta festa.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats