Lleida
-1 / 8° C (sol)
97% 26 km/h


La noia que denuncia que dos nois la van violar a Vielha diu que no es va resistir però que "plorava i deia que no"Assegura que el primer li va dir al segon "ara tu" mentre que els acusats ho neguen i defensen que les relacions van ser "consentides"


Els dos acusats de violar una noia a Vielha han reconegut al judici, aquest dijous a l'Audiència de Lleida, haver mantingut relacions sexuals amb ella a la sortida d'una discoteca, l'agost de 2017, però asseguren que van ser consentides.

Ella, en canvi, ha declarat que tots dos (tiet i nebot) la van violar tot i que els demanava que paressin i la deixessin. "No m'estava resistint amb el cos però estava plorant i deia que no", ha declarat la noia, que ha afegit que no va intentar marxar perquè "tenia por". La jove, que ara té vint anys, ha explicat visiblement afectada que primer la va penetrar un d'ells i que quan va arribar el segon, el primer li va dir "ara tu". Segons els psicòlegs, el testimoni de la noia és creïble i es culpabilitza de no haver reaccionat amb més contundència contra les agressions. El judici ha quedat vist per sentència.

Un dels acusats ha declarat que no la va "forçar" i que "no va oposar resistència", sinó que la situació "va sorgir de manera natural i espontània" i durant les relacions sexuals, "no va dir que no volgués", ha dit. L'altre ha declarat que va ser la noia qui, després de tenir relacions amb el seu tiet (d'ell), li va dir "vine" i que llavors va mantenir relacions sexuals amb ell. "En cap moment la vaig agafar fort ni res ni la vaig amenaçar", ha afegit.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats