Lleida
1/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h


L’Ajuntament d’Almatret pateix un robatori de diners i també danys en els panys de les portesEls Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per trobar els lladres


L’Ajuntament d’Almatret va patir la matinada del dijous un robatoris. Segons van explicar fonts del consistori, els lladres se’n van endur diners en metàl·lic que hi havia i també van causar danys als panys de les portes. Per la seva part, els fets van ser denunciats als Mossos d’Esquadra i la policia catalana ha iniciat la corresponent investigació, per un delicte de robatori amb força, per tal de localitzar els autors.

En aquest sentit, els fets van tenir lloc de matinada. Quan van arribar els funcionaris a l’ajuntament es van trobar que els panys de les portes havien estat forçats i que havien patit danys. Ràpidament, es van adonar que els lladres havien robat els diners que hi havia al consistori i que eren dels abonaments i entrades de les piscines municipals, de les pistes de pàdel que hi ha a la localitat, així com també pagaments en efectiu de serveis com l’aigua. Segons van explicar des del consistori, ahir encara s’estaven quantificant els diners que havien robat així com el valor dels danys patits. A més, es va comunicar el robatori als Mossos d’Esquadra, que es van personar a l’ajuntament i es va iniciar una investigació. Això va provocar que el dijous l’Ajuntament d’Almatret estigués tancat.

Cal recordar que un grup de lladres va entrar a robar el passat dissabte dia 3 a l’Ajuntament de Belianes. De fet, les persones que van accedir també van forçar algunes portes per tal de cometre el fet delictiu. Els lladres van entrar a l’Oficina de Correus, a les dependències de l’Orfeó Belianenc i a la comunitat de regants. De la mateixa manera, també van robar a la fàbrica de cervesa.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats