Lleida
2 / 20° C (sol)
97% 26 km/h


L'Audiència de Lleida confirma la presó provisional per a l'empresari carni lleidatà detingut per la mort del seu cunyatConsidera que existeix risc de fuga i rebutja així el recurs presentat per la defensa de l'acusat, en què en demanava la seva posada en llibertat


L'Audiència de Lleida ha confirmat la presó provisional per a l'empresari carni lleidatà detingut el 23 de juny de 2017 per la mort del seu cunyat. L'Audiència considera que existeix risc de fuga i rebutja així el recurs presentat per la defensa de l'acusat, en què es demanava la seva posada en llibertat.

L'acusat, Josep P., de 47 anys, es troba a la presó des del 24 de juny de 2017, quan ho va ordenar el jutge de guàrdia després d'escoltar la seva declaració, en què va defensar la seva innocència i va negar tenir cap implicació en el cas. La víctima, Eduard A., va desaparèixer el 19 de juny de 2017 a Albesa (Noguera) i, quatre dies després, el seu cadàver es va trobar dins el maleter del seu propi cotxe aparcat al barri d'Hostafrancs de Barcelona.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats