Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Les carreteres lleidatanes registren 27 víctimes mortales en els mesos que portem d’anyCinc dels accidentats morts eren motoristes i 3, ciclistes


Des de l’1 de gener fins al 30 de novembre de 2019, 163 persones han mort en 150 accidents mortals a les carreteres catalanes. El nombre de víctimes mortals representa una reducció del 10,4% respecte el mateix període de l’any passat.

A les comarques de Lleida l’any 2010 es van produir 34 víctimes mortals. L’any passat se’n va registrar 33 i, en el què portem d’any, són 27 els morts que hi ha hagut a les carreteres de Ponent. De les 27 víctimes mortals, 5 eren motoristes i 3, ciclistes. No hi hagut morts entre els vianants.

Del conjunt de dades recollides a nivell de tot Catalunya, destaca la baixada del nombre de víctimes mortals comparat amb el mateix període de l’any passat.

Pel que fa a les xifres d’accidents mortals, també hi ha hagut un lleuger descens respecte al 2018. Un 52% dels morts es produeix en cap de setmana o festiu. Si s’analitzen els col·lectius vulnerables, hi ha hagut un augment important en el nombre de motoristes morts, un 10% més que en el mateix període de l’any passat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats